Dolhuysbrug?

Zijn er nog Haarlemmers die géén cyclisch wereldbeeld hebben? De omlooptijd van discussies hier ter stede is zo’n acht jaar als ik afga op de Dolhuysbrug.

Het college heeft onlangs om een voorbereidingskrediet gevraagd van € 200.000 voor dat vermaledijde project, waarvan ik hoopte dat het voorgoed in de vergetelheid was geraakt…  En er komt weer inspraak… En er zijn weer petities:

Moet de voltallige eenpersoons RaDa-reda zich wederom in de discussie storten (schuimbekkend)? Nee, ik ben al geweest. In een vorig leven. In 2009. Toen het Haarlems Kwartiertje nog bestond en ik in aflevering 36 mijn gal mocht spuwen over de Rode Loper. Wat een leuk jong Mariusje! En wat erg om naar je eigen stem te moeten luisteren.

Hoe dan ook, mijn bijdrage begint na 13 min. 25

Duidelijke taal, beter kan mijn huidige zelf het niet verwoorden!

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

2 gedachten over “Dolhuysbrug?

  • 13/07/2017 om 21:57
    Permalink

    Blijft een geniale column met een geestige animatie. Leuk om je op de Schotersingel terug te zien.

  • 14/07/2017 om 00:48
    Permalink

    @Gonda: Dank je! En dat Haarlems Kwartiertje was zo gek nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *