Ga naar de inhoud

Sloom movement

Via andere dan de daartoe door weblog.nl ter beschikking gestelde kanalen bereikten mij diverse adhesiebetuigingen voor mijn partij in oprichting, de PAVOHOVAHA (onthoud die naam!). Zeer strelend natuurlijk, maar toch is een waarschuwend woord hier op zijn plaats.

Zolang mijn gedachtegoed nog niet geheel is uitgekristalliseerd en zijn neerslag heeft gevonden in een twaalfdelige gebonden standaardeditie (goud op snee), bestaat het gevaar dat allerlei visionairen en dromers er mee aan de haal gaan. Zo ben ik het afgelopen etmaal benaderd door verschillende elementen met een duistere achtergrond, die in alle ernst opperden de gewenste projectloze zones (prozo’s) op korte termijn zelf te creëren middels ‘smart bombs’ of ander producten van hun radicale huisvlijt.

Verre wil ik mij houden van dergelijke verwerpelijke methodes! Laat het uitdrukkelijk gezegd zijn, eens en voor altijd, klip en klaar, zonder voorbehoud: de PAVOHOVAHA is een partij voor kuieraars, luieraars en zo maar wat rondlummelaars.

De aard van de achterban indachtig zullen wij onze idealen nastreven met een minimum aan inspanning en geluidsoverlast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *