Ga naar de inhoud

Met dank aan België

Een felicitatie waard: het Raarlems Dagklad plaatste onlangs zijn vijftigste weblog en dat binnen een luttele twee maanden!

Geestig, geestrijk, gevarieerd, up to date, nukkig, fantasievol, erudiet, bescheiden, kritisch, maatschappelijk relevant, frivool, onderhoudend, moreel, pedagogisch en historisch verantwoord zijn slechts enkele adjectieven die zich opdringen aan een ieder die even stil wenst te staan bij dit jubileum.

Waar het tot nu toe nog aan schort is (met alle respect!!!!!!) contact met de achterban, in de vorm van nuttige aanvullingen, rectificaties en suggesties. Aan zelfstandige nieuwsgaring en investigative journalism komt een eenmansonderneming als het Raarlems Dagklad niet toe, dus ik zou het op prijs stellen als Raarlemmers mij vaker wilden attenderen op lokale ontwikkelingen of op bijzondere stadgenoten.

Waar zulke tips toe kunnen leiden, ziet u hierboven. Tussen mijn links (links van u op het scherm) staat sinds kort schilderes Blanka de Bruyne. Afkomstig uit België en nu woonachtig in Haarlem. Ik ken noch haar noch haar werk ‘in het wild’, maar wat ik op haar website aantref, bevalt mij zeer. Klik zelf eens, zou ik zeggen, en hopelijk worden jullie net als ik getroffen door de kracht en vitaliteit van haar scheppingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *