Ga naar de inhoud

Momenten van onachtzaamheid

Grote Broer het Haarlems Dagblad is nogal gepreoccupeerd met het rapport over het ongeluk met de Voskhod 605, de draagvleugelboot van Connexxion die in 2003 tegen een kademuur opknalde.

Afgelopen zaterdag stond er al een artikel van een halve pagina over dat rapport en vandaag weer. Oeps, foutje! Het is woordelijk hetzelfde artikel. Het plaatje is ook hetzelfde, evenals de kop. Alleen die laatste wint door het hergebruik aan kracht:
EEN MOMENT VAN ONACHTZAAMHEID
Ongeval met draagvleugelboot uitvoerig onderzocht

Nou, mijn eigen achtzaamheid laat ook te wensen over: ik zie nu pas dat die hele pagina een doublure is. Ook de andere helft, die over stroomstoringen gaat. Dit nummer van het HD wordt daarmee een collector’s item, met een vel papier erin waarvan de voorkant van 27 juni dateert, terwijl op de achterkant 25 juni staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *