Ga naar de inhoud

Tijdelijk uitgesnoten

Dit weekend ga ik op vakantie en om nou een laptop in de rugzak te proppen uitsluitend om jullie te bedienen met Haarlems kruimelnieuws en wegwerpmeninkjes gaat me wat ver. Toch voelt het een beetje zoals vroeger, toen ik wijlen mijn katten aan de per definitie ontoereikende zorgen van een oppas moest toevertrouwen, en hun geweemauw een dag na vertrek soms aan de andere kant van de Noordzee nog meende te kunnen horen. Ik zat er kortom een beetje mee in mijn maag, beste Raarlemmers…

Gelukkig maken de kranten het me deze dagen makkelijker de stekker er uit te trekken. Zowel de Volkskrant (5 augustus) als Trouw verdiept zich in het fenomeen webloggen en het komt er op neer dat er dagelijks evenveel logs worden geplaatst als er tissues van Kleenex vol worden gesnoten op een gure februaridag. Dus met een beetje speurzin zal het jullie vast lukken een onschadelijk substituut te vinden voor het Raarlems Dagklad. Tijdelijk, hoop ik, want over een dikke twee weken ga ik weer vrolijk verder.

2 reacties op “Tijdelijk uitgesnoten”

  1. Nou moe, net het ritueel van de Zaterdag-Trouw-doorbladeren afgerond, kom ik via via het artikel over weblog alhiero OOK tegen! Ik ga ook maar eens mijn neus snuiten, als was het maar vanwege alle regen hiero in Mokummer en kwel-land.
    Goeie vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *