Ga naar de inhoud

Megafuif I t/m VII

Ik ben evenementenschuw. Mysteryland, Lowlands, Sail, Pukkelpop, Haarlem Culinair, de HISWA, de Santpoortse Feestweek, de braderie Vergierdeweg – laat maar zitten. Voor mij geldt het oude adagium ‘two is company, three is a crowd’.
Maar onlangs in België passeerden wij nu eens een partycentrum dat wél tot mijn verbeelding sprak. Bij (als ik het wel heb) het gehucht Bergom, hetwelk je moet zoeken in de driehoek Kwarekken, Kipdorp en Goorbeek – overigens zonder enige garantie dat je het vindt.

Ze weten daar van uit je dak gaan, gelet op de waarschuwing boven de deur:

HET BESTUUR IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR GEBEURLIJKE ONGELUKKEN

Nog een tip voor de succesvolle organisatoren (hopelijk lezen jullie mee!): Romeinse cijfers hebben zo hun voordelen. In plaats van steeds ijverig nieuwe borden te schilderen met MEGAFUIF V en MEGAFUIF VI etc kunnen jullie straks eenvoudig een streepje toevoegen achter MEGAFUIF VI.. Dan krijg je VII! En bij VIII kan het nog een keer. Op naar het tweede lustrum!

1 reactie op “Megafuif I t/m VII”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *