Ga naar de inhoud

Helderziende gevraagd

Ik herinner me een krantenknipsel over een persconferentie na afloop van een congres voor paragnosten, waar de vraag werd gesteld of er het jaar daarop weer een congres was. Het antwoord van de voorzitter luidde ‘Dat weten we nog niet’.

Dat schoot me te binnen toen ik in ‘De Stadskrant’, een uitgave van de gemeente Haarlem, onder het hoofdje ‘Nachtelijke werkzaamheden bij het spoor’, de volgende mededeling van Prorail Inframanagement tegenkwam:

Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij verlichting. Wij proberen de geluidsoverlast en de overlast van de verlichting zoveel mogelijk te beperken. Over onverwachte werkzaamheden, als gevolg van storingen of ongevallen, kunnen wij u helaas niet vooraf informeren.

1 reactie op “Helderziende gevraagd”

  1. En als ik even op mezelf mag reageren: terwijl ik dit schreef stonden tienduizenden mensen als gevolg van een onverwachte computerstoring te wachten op verwachte treinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *