Ga naar de inhoud

Revolutie!

Zou het niet beter zijn als de regering de OUDERS tot kinderopvang verplichtte in plaats van de basisscholen? Ik bedoel ECHTE opvang? Gewoon een kopje thee met een krakeling, even een babbeltje met papa of mama over van alles en..

Nou, sorry, hoor! Het was maar een ideetje… ! Zo gek is het toch niet, om dat eens te proberen? En liefst ook op de middelbare scholen…

5 reacties op “Revolutie!”

  1. helemaal de CDA gedachte, het gezin als hoeksteen en een van de ouders permanent in de (eigen) kinderopvang

  2. Marius, helemaal mee eens: en, Gerko, niks hoeksteen cda (bah). Je kunt namelijk ook omstebeurt thuis blijven…….
    En van het geld dat bespaard wordt met het afschaffen van dit plan, moeten ze echt geen filemijders gaan belonen (da’s nog eens wat anders dan rekeningrijden), maar eindelijk eens in heel Nederland die fietsenrekken renoveren, die altijd te dicht bij elkaar staan.

  3. De ene regeringspartij roept over de hoeksteen van de samenleving en de andere roept over economische groei. Mensen moeten dus een gezinnetje stichten (met kindertjes die later onze Aow’s bij elkaar moeten verdienen) en veel en hard werken om de economie nu te laten groeien (want als dat niet gebeurt stemmen worden wij ontevreden en stemmen wij niet meer op de regeringspartijen). Wie worden daar de dupe van? Kinderen als economische speelbal. Er schijnt trouwens nog een derde regeringspartij te zijn, maar hoe heette die ook alweer?

  4. Ja, het valt niet mee voor ons burgers om het alle politici naar de zin te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *