Ga naar de inhoud

Ripperda

Ongestoofde stoofpeertjes, het nog steeds niet opgerichte Meldpunt Ongewenste Infantiliteit, geen ‘actieve inspanningen’ mijnerzijds voor landgoed Beeckestijn, ik loop er ongeschoren bij… Ik kan er niet omheen, beste Raarlemmers, het ontbreekt me de laatste dagen over de hele linie aan doortastendheid.

Ook mijn nevenfuncties laat ik sloffen – wel zo consequent overigens. Neem nou het erevoorzitterschap van de PAVOHOVAHA (onthou die naam!), de in de tijd dat ik nog wel eens wat oprichtte door mij opgerichte Partij voor het Onnut van het Algemeen. Er is maar één speerpunt: een vast percentage van het stadsoppervlak moet ONBENUT blijven. Braak. Onbeheerd. Onbestemd. Geen PROZAC maar PROZO’S was de leuze. Projectloze Zones voor keuvelaars, dreutelaars en de zomaar wat snuffelaars.

Helaas, ook als partijleider ben ik in gebreke gebleven. Eén van de leegste plekken binnen de agglomeratie Haarlem was sinds jaar en dag het Ripperdaterrein. Het exercitieterrein was sedert lang niet meer in gebruik, natuurlijk zeer tot genoegen van mijn partij. Maar we hebben ons in slaap laten wiegen: vanmiddag kreeg ik onverhoeds een pamflet in handen gedrukt voor de open dag.

Nou, kijk zelf maar wat jullie ervan vinden. Nog een bof dat de PAVOHOVAHA achterban qualitate qua te sloom en gemoedelijk is om mij af te zetten.

 

2 reacties op “Ripperda”

  1. buijs ziet een groot groen gat in het midden. komt daar niks. uit de oorlog rond de nieuwmarkt heb ik een CHV overgehouden (chronisch horror vacui). stedelijke bebouwing moet van groenlinks dicht, urbaan en zwaaroverlastbezorgend zijn. het erfgoed van jan ( in gelul kan je nie wonen) schaefer, van de schaeferbrug ( voor heen en terug). dus deze suboptimale plannen kunnen onmiddellijk naar de vuilnisbak. vijftien hoog op zijn minst en als je uit het badkamerraam hangt moet je elkaar kunnen scheren (dat scheelt een spiegel) 😀

  2. Oei, ik vertrouw mezelf niet eens met scheren (vandaag was het weer een bloedbad), laat staan de overbuurman/vrouw.
    Bij meer dan drie hoog krijgen ze hier in Haarlem trouwens hoogtevrees. De skyline mag niet boven het maaiveld uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *