Ga naar de inhoud

Haarlems Bouwplannen

Wie de laatste ontwikkelingen rond omstreden bouwprojecten hier ter stede op de voet wil volgen, doet er goed aan als de wiedeweerga Haarlemsbouwplannen.nl aan zijn ‘Favorieten’ toe te voegen. Die betrekkelijk jonge site biedt steeds meer: nuttige informatie, persberichten en relevante documenten naast kritisch commentaar.

Tevens is er een forum, met alle moderne faciliteiten voor het spugen van gal, het luchten van harten en het geven van modder door spuiten met volgnummertje elf of hoger.

Je kunt er ook al terecht voor de presentatie door architectenbureau Döll van het beoogde Stadskantoor in Scha…Sch…Schalkwijk, waarover ik hier op onze eigen hangplek kort geleden mijn tendentieuze, ultrasubjectieve, uitsluitend op lucht, drijfzand en onderbuikgassen gefundeerde mening gaf (sinds de oprichting een specialiteit van het Raarlems Dagklad).

Kijk zelf eerst maar eens, zou ik zeggen en wie daarna nog behoefte heeft aan de steun van een opinieleider, melde zich hier voor een gratis hersenspoeling.

2 reacties op “Haarlems Bouwplannen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *