Ga naar de inhoud

Dun asfalt?

De Schotersingel was een half jaar opgebroken wegens alle denkbare werkzaamheden (riool, wegdek, bergbezink). Nu is hij bijna klaar. De ‘gemotiveerde rioleerders’ (zoals hun website ze aanprijst) van EVVM zijn al elders ingezet.

Er liggen braaf twee rode fietsstroken en daartussenin glanst jong, zwart asfalt. De weg is nog niet officieel voor verkeer opengesteld, maar de eerste voetgangers maken er al voorzichtig gebruik van.

Vanmiddag liep er een besnorde man met twee loslopende zwarte bouviers, die vaal afstaken bij het wegdek. Het baasje leek het wel te vertrouwen, maar die acht harige poten werden bij elke stap neergezet alsof ze broos ijs overstaken.

En nou maar hopen dat de auto’s er niet doorheen zakken morgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *