Ga naar de inhoud

Insluipers

Kunnen jullie eerst even allemaal de zakken van je leasecolbertjes doorzoeken of er toevallig nog diskettes met een AIVD-sticker inzitten? Gaarne een kopietje in een gefrankeerde bruine envelop opsturen naar het Raarlems R. Dagklad. Ik aas vooral op bestanden met titels als ‘De gore was van…’, ‘Corruptie Haarlem-Zuid A t/m N’ of ‘SM bij de SP’.

Iedere affairette is hier welkom, zoals jullie inmiddels weten; geen ‘petit histoire’ is mij te klein.

Overigens, voordat jullie denken dat er uitsluitend sukkels en sufferds werken bij de overheid… zien jullie in de linkerkolom dat kleine Onestat-bannertje waarop ik op slappe dagen dwangmatig klik? Het brengt je naar een rubriek ‘bezoekers info’. En als ik nu in dit stukje ‘Mohammed B.’ schrijf, of ‘Ayaan Hirsi Ali’, kan ik binnen twee werkdagen een bezoeker van het Ministerie van Justitie verwachten. Tot nu toe ging het steeds zo. Op Dec-07 14:43 was het IP Adres: 159.46.248.226

Zou het Donner zelf zijn? Of juist de domste oproepkracht die ze kunnen missen?

Hoe dan ook, beste toekomstige bezoeker van Justitie, ik zou het waarderen als jullie ditmaal een visitekaartje achterlieten bij de reacties. Iets als Beste Marius, wederom bleek onze achterdocht ongegrond. Excuses. Ik heb nu aan mijn superieuren doorgegeven dat je blond haar en blauwe ogen hebt, plus de goede inborst die daarmee gepaard gaat. Ik kom voortaan regelmatig langs. Niet beroepshalve, maar ik zou je stukjes anders te erg missen. Groetjes namens ons allemaal, A.I. v D.!

3 reacties op “Insluipers”

  1. Los van dit logje: vandaag was ik voor het eerst in de Philharmonie! Wat een apart gebouw is dat! Als je dat nog niet was, wordt je er spontaan agorafobisch én claustrofobisch tegelijk van! Het zit echt heel erg vreemd in elkaar. En toch heeft het ook wel weer wat.
    Hmmmmm…..

    (ps Nee, ik was níet naar Frans Bauer)

  2. En die fout is nu binnenkort ook bekend bij justitie! Maar het overkomt ons allemaal. De Philharmonie beviel mij ook goed (al heb ik de kleine zaal nog niet gezien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *