Ga naar de inhoud

Dansles

Dansen leer je in de hel.

4 reacties op “Dansles”

  1. sinds bordewijk weten we dat je alles in ‘de hel’ leert. de hel kortom, een bijzonder leerrijke omgeving, inventief vormgegeven (alle vormgevers zijn satansgebroed), veel interessanter en uitdagender dan het paradijs, de hemel of zelfs het vagevuur. dat laatste is een soort inferno light (waar je ook al wel vast op dansles kunt). naast dansen zijn typeles, steno, morse, solderen, achteruit inparkeren en twister heel populair. in de hemel doe je allemaal dingen die je allang kan, eieren bakken, aardappels schillen, fietsen en meer van zuks 😛 woeha

  2. Ja, als de vlammen aan je voetzolen likken brengt dansen vast en zeker enige tijdelijke verlichting. Je zou ook kunnen zeggen: Dansen leer je in het Wilde Westen. Etc etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *