Blootschrijver

In het Haarlems Dagblad vandaag aandacht voor een bekende lokale weblogger en driemaal raden, Ć­k ben het niet!

Journalist Hein Flach van de Grote Broer interviewt Karel Zwaan, sinds 1992 medewerker van… de Grote Broer! Diens weblog is sinds december ‘in de lucht’ (zo staat het er, het zal technisch wel mogelijk zijn) en volgt de Heemsteedse gemeentepolitiek in de aanloop naar de verkiezingen.

Zwaan: “Het voelt aan als naakt schrijven. Het is vrij kwetsbaar, iemand kan direct reageren op jouw mening.”

Het is maar dat jullie de situatie van ons webloggers juist inschatten, beste Raarlemmers. Hier zit ik, een eenvoudige naaktrecreant, een weerloze blootschrijver. Doe er je voordeel mee en ‘kick me when I’m down!’

7 gedachten over “Blootschrijver

 • 14/01/2006 om 22:57
  Permalink

  Hallo
  Leuke web log is dit mijn compilimenten ik kom hier zekers nog een keertje kijken…ga zo door.
  Groetjes Do

 • 16/01/2006 om 17:20
  Permalink

  Dank voor de compli’s!

 • 18/01/2006 om 09:10
  Permalink

  Als medewerker van Haarlems Dagbald en naakte schrijver van het weblog over de verkiezingen in Heemstede; ben ik trots om ook in het raarlems dagblad te staan.

 • 18/01/2006 om 14:22
  Permalink

  <shhh niet verder vertellen> Binnenkort -nog ruim een maand- kan er op artikelen van Grote Broer gereageerd worden. Heren en dames redacteuren, bereidt u voor!</shhh>

  Wellicht hebben we nog een paar rode HD-windjacks liggen om de wereld te behoeden voor hun naaktheid…

 • 18/01/2006 om 14:53
  Permalink

  Dank, Karel! En je zult merken: nog een paar logjes en je bent de schaamte voorbij. Houd ze scherp daar in Heemstede.

 • 18/01/2006 om 15:06
  Permalink

  Webmeesteres: en komen daar dan ook antwoorden van de redactie bij te staan? Want ik blijf nog wel eens met vragen rondlopen. Zie bijvoorbeeld ‘Grote Broer in Bombay’ van 5 januari http://raarlemsdagklad.web-log.nl/archief/05/01/2006

  Klinkt wel streng, ‘webmeesteres’!

 • 18/01/2006 om 15:45
  Permalink

  Ja in mijn functie moet je af en toe streng zijn ;).
  Het reageren van redacteuren zal per redacteur verschillen denk ik. Het is natuurlijk ook wel even wennen om ineens reacties op je artikelen te zien! Maar ik ga er van uit dat de ervaring wederzijds positief gaat zijn.

  Overigens vond ik je Bombay-stuk erg sterk. Vraag mij ook af wanneer ik mag afreizen naar India… Dus antwoord op je vragen kan ik helaas ook niet geven. šŸ˜•

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *