Ga naar de inhoud

Blootschrijver

In het Haarlems Dagblad vandaag aandacht voor een bekende lokale weblogger en driemaal raden, ík ben het niet!

Journalist Hein Flach van de Grote Broer interviewt Karel Zwaan, sinds 1992 medewerker van… de Grote Broer! Diens weblog is sinds december ‘in de lucht’ (zo staat het er, het zal technisch wel mogelijk zijn) en volgt de Heemsteedse gemeentepolitiek in de aanloop naar de verkiezingen.

Zwaan: “Het voelt aan als naakt schrijven. Het is vrij kwetsbaar, iemand kan direct reageren op jouw mening.”

Het is maar dat jullie de situatie van ons webloggers juist inschatten, beste Raarlemmers. Hier zit ik, een eenvoudige naaktrecreant, een weerloze blootschrijver. Doe er je voordeel mee en ‘kick me when I’m down!’

7 reacties op “Blootschrijver”

 1. dominique Visser

  Hallo
  Leuke web log is dit mijn compilimenten ik kom hier zekers nog een keertje kijken…ga zo door.
  Groetjes Do

 2. Als medewerker van Haarlems Dagbald en naakte schrijver van het weblog over de verkiezingen in Heemstede; ben ik trots om ook in het raarlems dagblad te staan.

 3. <shhh niet verder vertellen> Binnenkort -nog ruim een maand- kan er op artikelen van Grote Broer gereageerd worden. Heren en dames redacteuren, bereidt u voor!</shhh>

  Wellicht hebben we nog een paar rode HD-windjacks liggen om de wereld te behoeden voor hun naaktheid…

 4. Dank, Karel! En je zult merken: nog een paar logjes en je bent de schaamte voorbij. Houd ze scherp daar in Heemstede.

 5. Ja in mijn functie moet je af en toe streng zijn ;).
  Het reageren van redacteuren zal per redacteur verschillen denk ik. Het is natuurlijk ook wel even wennen om ineens reacties op je artikelen te zien! Maar ik ga er van uit dat de ervaring wederzijds positief gaat zijn.

  Overigens vond ik je Bombay-stuk erg sterk. Vraag mij ook af wanneer ik mag afreizen naar India… Dus antwoord op je vragen kan ik helaas ook niet geven. 😕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *