Ga naar de inhoud

Bestaanscrisis

Als eenkoppige hoofdredactie van een satirisch weblog, zit je soms met de handen in het haar. Wat bijvoorbeeld aan te vangen met de Haarlemse gemeenteraad, die niets nalaat om zich volslagen belachelijk te maken? Gisteren weer een aflevering van de klucht rond het Haarlemse Stadskantoor.

Wie de neptieten droeg, wie in nog rokende drollen trapte, de slagroomtaart vol in het gezicht gesmeten kreeg of betrapt werd met zijn pantalon rond zijn enkels, kunnen jullie nalezen in het Haarlems Dagblad en in het weblog van Maarten Divendal.

Daar valt voor de satiricus toch geen eer meer aan te behalen?

 

3 reacties op “Bestaanscrisis”

  1. Geen eer te behalen, inderdaad, maar daarom een mooie gelegenheid voor het volgende: jammer dat die nieuwe foto er (voor mij als ontrouw bezoeker) zomaar zonder inspraakmogelijkheid stond –> dat was schrikken, wat een achteruitklad> give us back the old one (for free) with the church! (hoe duur was die?)

  2. Geen eer te behalen, inderdaad, maar daarom een mooie gelegenheid voor het volgende: jammer dat die nieuwe foto er (voor mij als ontrouw bezoeker) zomaar zonder inspraakmogelijkheid stond –> dat was schrikken, wat een achteruitklad> give us back the old one (for free) with the church! (hoe duur was die?)

  3. Ja, wrijf het er maar in!

    (Toon, de redactie overweegt nav je reactie een nieuw weblog op te richten speciaal voor ontrouwe bezoekers: een uitklapbare glamourfoto van het hele RD-team plus Grote Kerk en daaronder twee regeltjes tekst die ieder kwartaal worden aangevuld met twee nieuwe regeltjes.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *