Ga naar de inhoud

Valentijn en valeriaan

De Valentijnssfeer is hier in huis weer te snijden!

De huisdichteres draait sinds vrijdag dubbele diensten voor de Gedichtenservice. Nog veertig bestellingen te gaan voor middernacht! Ze piekt op het juiste moment, de schat, maar zelden ging de geboorte van mierzoete liefdessonnetten gepaard met zulk hartgrondig getier en zoveel ordinair gestampvoet.

En dat was nog vóór die lawine van duizenden M&M’s over het parket. Oefening baart kunst, dat mag zo zijn, maar dit was de eerste en tevens de laatste keer dat ik zelf eetbare lingerie probeer te maken.

Bij Gadgethouse zag het er erg romantisch uit, maar om zoiets nou kant en klaar te kopen… Je hebt als man toch je trots. Alleen, toen ik de eindjes van mijn ambachtelijke snoep-string aan elkaar wilde knopen, werd de opwinding me te machtig, met ontluisterende gevolgen.

Volgend jaar laten we ons niet meer gek maken op Valentijnsdag, hebben we net besloten na een kort crisisberaad. Nergens voor nodig. Dat het anders kan, toont deze annonce van de Dierenbescherming:

De afdeling Haarlem & Omgeving van de Dierenbescherming organiseert vanaf Valentijnsdag (14 februari) weer de populaire kortingsactie op de castratie en sterilisatie van katten. Vanaf 14 februari tot 14 mei kunnen particulieren een korting van (minimaal) €10 krijgen op de kosten van de operatie.

Het is maar net hoe je zo’n dag samen invult.

 

4 reacties op “Valentijn en valeriaan”

  1. De M&M’s daarna toch maar romantisch samen opgegeten onder het genot van het voorlezen van romantische gedichten aan elkaar? 😉

  2. Uit de talloze reacties op onze valentijnsactie blijkt maar weer dat wij als “zuunige” Nederlanders ook deze dag van de liefde het liefst met korting beleven! Katten hebben voor echte liefde niet zoveel ambiance nodig, en wat mij betreft: mijn vriend is zonder chocola ook zoet genoeg!

  3. Ha, op aanraden van Sylvia de log bezocht. Hij is leuk, ik ga hem linken. Mijn katten waren er overigens minder over te spreken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *