Ga naar de inhoud

Maskers en elastiekjes

Bieslog spaart momenteel verkiezingsposters; je kunt de door bezoekers van zijn log gesnelde koppen (120 inmiddels, van allerlei partijen, uit alle windstreken) langs laten paraderen en dan… Ja, wat dan eigenlijk?

De Bie zelf afficheert zijn fototentoonstelling aldus: Zij stellen zich verkiesbaar. Zij (denken te) weten hoe de wereld te verbeteren. Zij gaan het hem lappen. Zij gaan de handen uit de mouwen steken. Zij zetten hun schouders eronder.

Nou, kijk eerst zelf maar even.

Humor om om te lachen? Samen fijn gniffelen om die stoet van anonieme gemeentedwergen?

Eerder een goedkoop succesje van een Clicheeman die dik een halve eeuw geleden de elastiekjes aan de baard van de Goed Heiligman zag zitten en sindsdien bezig is te verwerken dat ook autoriteiten hun onvolmaaktheden en tekortkomingen hebben.

Laat hij in ieder geval van ons lokale rariteitenkabinet afblijven! Over Haarlem 2006 en de Partij POE heb ik het graag nog eens met jullie tegen de tijd dat de verkiezingskoorts echt oplaait.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *