Ga naar de inhoud

Shownieuws

EO-babe, EO-babe, EO-babe… ik kan de koppenmakers van het HD niet dankbaar genoeg zijn voor dat sensuele woord! Het uitspreken ervan is het grootste orale genoegen sinds … nou ja, vraag dat maar aan Lange Frans, al is die niet meer welkom hier in Haarlem, althans op Bevrijdingspop.

Strikt genomen gaat het om een ex-EO-babe (dat bekt minder), want Regina Romeijn kreeg bij de Evangelischen haar congé. “Omdat ik niet in God geloof was er bij de EO geen werk meer voor me.” Nu gaat ze Weekend Tripper presenteren voor Net5 en raad eens welke stad ze onder meer aandoet? Je zou haast in God gaan geloven.

Wie zelf op de buis wil kan het bij BNN proberen. Die omroep vroeg deze week in Metro een ‘stoere chick M/V’ .

Meer shownieuws: nog één nachtje slapen en dan treedt demissionair wethouder Ruud Grondel (Groen Links) op in Café Globaal aan de Herenvest in het kader van een gemeentelijke kortingsactie. Hij demonstreert daar de standby-bewaker, die wij bevoorrechte Haarlemmers goedkoop kunnen aanschaffen.

De standby-bewaker is een soort smurfje dat patrouilleert langs al die apparaten die lekstroom slurpen en als ie dat ziet pakt ie zijn laddertje en … Sorry, ik liet me even gaan. Het is een ding, de Powersafer3 en wethouder Grondel heeft het ding leren bedienen. Zo te zien zit er trouwens maar één knop op. Als we hem allemaal gebruiken dalen de stroomrekeningen met forse bedragen en het regenwoud, nee, de zeespiegel met drie meter en waar we alle vissen en mosselen dan moeten laten is van later zorg.

Voor slechts €22 bij de Wolkenfietser en sla er ook een paar in voor niet-Haarlemmers!

2 reacties op “Shownieuws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *