Ga naar de inhoud

Kennisgeving

KENNISGEVING

Streekplan Noord-Holland Zuid

Partiële Herziening Voortzetting Planologische Reservering Banenstelsel Schiphol

Provinciale Staten van Noord-Holland hebben op 27 maart 2006 de partiële herziening voortzetting planologische reservering banenstelsel Schiphol van het streekplan Noord-Holland Zuid vastgesteld.

Het besluit van Provinciale Staten, de voordracht, de ontwerpherziening en de relevante kaart liggen vanaf heden ter inzage op de volgende locaties: Aalsmeer, Amstelveen … (zo’n 40 andere) … Zeevang.

Geen beroepsmogelijkheden

In de partiële herziening van het streekplan Noord-Holland Zuid zijn geen concrete beleidsbeslissingen opgenomen. Derhalve is het niet mogelijk om beroep in te stellen (artikelen 54 en 56 Wet op de Ruimtelijke Ordening)

NB Deze bekendmaking geschiedt op grond van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, art. 4a, lid 6.

( Haarlems Weekblad, 12 april)

Commentaar van de redactie: soms is er niets anders dan een kennisgeving zonder beroepsmogelijkheid planologische voortzetting reservering partieel banenstelsel van het herziene Schiphol Noord-Zuid in het kader van de Wet Ordentelijke Ruiming voor nodig om je te doordringen van de betekenis van een alledaagse uitdrukking als

‘iets voor kennisgeving aannemen’

2 reacties op “Kennisgeving”

  1. Wat er niet bijstaat: in het kader van de AWB (Algemene Wet Bestuursrecht) kan er bezwaar worden gemaakt tegen dit besluit van Provinciale Staten…

  2. Marius (red. RaDa)

    Je kunt die dingen niet kritisch genoeg lezen eer je ze voor kennsgeving aanneemt 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *