Ga naar de inhoud

Niet zo denken

De VVV Sittard is gestopt met de Toon Hermanswandeling omdat de familie geld wilde zien, bij het bloemencorso draagt het publiek dit jaar bij aan de kosten door een sms-stem uit te brengen op de mooiste praalwagen en naar het zich laat aanzien adverteren de ziekenhuizen binnenkort met ‘tweede meniscus gratis’.

Zo gaat dat in de grote wereld.

Bah! Of soit… (doorhalen wat niet van toepassing is)

Vrijdag stond in de Grote Broer een stuk over het nieuw te bouwen Haarlem Stadion (oplevering volgens planning januari 2009). Daarin zegt club-voorzitter Frans Sodekamp:

“Natuurlijk zou het een prachtig eerbetoon zijn te kiezen voor het Kick Smit Stadion, maar zo kunnen wij niet denken. Haarlem is namelijk niet alleen een voetbalclub, maar ook een commercieel bedrijf.”

Bah! (zonder soit).

In Heerenveen gaan ze naar het Abe Lenstra Stadion en de supporters hier moeten straks naar het Kleenex complex, het Wehkamp Park of Stadion Tetramin.

Kick Smit… Toen hij al vijftig was en ik pas acht heeft hij me op een proeftraining de grondbeginselen van de wreeftrap nog bijgebracht. Na afloop sprak hij lovende woorden en verbaasde zich erover dat mijn ouders me op de welpen hadden gedaan in plaats van op voetbal.

Dat voert hier te ver. Waar ik vanzelfsprekend heen wil: laat Haarlem (NH) eens een daad stellen.

Geef Kick Smit zijn Stadion. Geef ons een Kick Smit Stadion!

Weg met het zo-kunnen-wij-niet-denkendenken!

 

2 reacties op “Niet zo denken”

  1. Ik vind het goed. Teruggetrokken binnenspelers, kom daar nog eens om tegenwoordig!
    Ps:
    Het is niet waarschijnlijk dat ik er ooit (zeg nooit ‘nooit’) een stap zal zetten.
    S(o)oit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *