Ga naar de inhoud

Ik wil Bolletjes

Een vergeten categorie drugsslachtoffers krijgt vandaag aandacht in het HD. Ze kwijnen hier ter stede in aanzienlijke aantallen weg, verpauperd en reddeloos verzwakt, in diverse majestueuze grachtenpanden en in veel te ruim geworden toga’s.

Immers, ‘ook Haarlemse strafrechtadvocaten merken dat de drugsimport via Schiphol afneemt’.

De verkommerde advocaten zoeken er (beroepshalve) een complot achter. Er worden duistere vermoedens geuit. Zo zou het OM minder arrestaties verrichten omdat de cellencapaciteit sinds de brand is afgenomen, zegt een zegsman (er staat niet bij namens wie) anoniem.

Ja, anoniem! Want je weet maar nooit of je ‘s nacht van je bed wordt gelicht.

Dat het beleid eenvoudigweg effect sorteert, zoals hoofdofficier van justitie Steensma beweert, wil er bij deze strafpleiterd niet in. Hij stampt anoniem met zijn voeten en roept: “Ik WIL BOLLETJES!”

2 reacties op “Ik wil Bolletjes”

  1. Zou je ze ‘s moeten horen als het Koninkrijk Gods eindelijk eens op aarde gevestigd zou worden. Dat het lam zich naast de leeuw neerstrijkt enzo. Hebben ze xc3xbcberhaupt geen fuck meer te doen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *