Ga naar de inhoud

Zakken een optie?

Beta-blockers voor havo-blokkers en Nervofit voor nitwits?? Hier in Haarlem niet!! Ook de valeriaanperken worden dit voorjaar niet geplunderd door stresskippen, dankzij een samenwerkingsverband tussen hogeschool Inholland en het Nova College. Deze twee liefdadigheidsinstellingen op educatieve grondslag bieden havo-gezakten gezamenlijk het ‘Alvast studeren’ programma aan.

Voor €1950 kan de abituriënt ‘s avonds die twee ongelukkige onvoldoendes repareren en overdag het hbo-propedeuseprogramma volgen. Zo! Ook weer geregeld! Het leven is immers veel te kort om je druk te maken over examens?

Niemand hoeft voortaan nog zenuwachtig te zijn, behalve de apothekers. Die blijven met hun voorraden tranquillizers zitten.

1 reactie op “Zakken een optie?”

  1. Diploma’s binnenkort dan toch bij een pak wasmiddel? Nederlands is een praktijkvak geworden. Beginnen aan HBO zonder voorbereidend diploma.

    Wegwerp onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *