Ga naar de inhoud

Heden Blij

U kunt uw hond hier vrij laten lopen en spelen. Het is wel verplicht de poep van uw hond op te ruimen. U kunt het daarna achterlaten in een van de speciale poepbakken. Meer informatie: telefoon 180120.

(tekst links van de hond)

Noteer het voor de zekerheid: 180120 bellen wanneer blijheid uitblijft of niet doorzet, wanneer je daar staat met je speciale poepzakje. Vraag ze hoe het zit. Overal om je heen kwispelende mensen, goedgemutste honden en jij reddeloos verzonken in een van gemeentewege niet veronderstelde gemoedstoestand.

Tel. dan 180120! Dat zal dan wel (ik heb het niet nagetrokken) het Loket Beesten zijn, het Loket Blijheid of het Loket Poep.

(Er is een loketten-hausse momenteel in Haarlem. In de week dat Maarten Divendal het Loket Jeugd opende, fulmineert PvdA-raadslid / taxichauffeur Moussa Aynan tegen het Ondernemersloket, waar niks het doet, kan, mag, werkt, gebeurt, is.)

3 reacties op “Heden Blij”

  1. Marius (red. RaDa)

    Bij welk Loket moet ik dat nu weer melden?

    Het door mij gefotografeerde bordje (Bolwerk) staat er bij mijn weten nog maar kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *