Ga naar de inhoud

Meningitis

De onuitgesproken mening is een grotere bedreiging voor de volksgezondheid dan alle ingeslikte kunstgebitten, toverballen en visgraten bij elkaar. En dus stikt het van de polls.

En als het ergens van stikt, vind je het na verloop van tijd ook bij die regionale allemansvriend, Grote Broer het Haarlems Dagblad. De STELLING van vorige week luidde:

Hirsi Ali heeft haar geloofwaardigheid verloren.

De uitslag: 77% van de meninglijders – de krant vermeldt nooit wat de aantallen zijn – geeft (na rijp beraad, na bestudering van alle bronnen en consultatie van diverse experts in binnen- en buitenland) een ander antwoord dan de overige 23%.

Dat was dus niet echt spannend. Dat moet beter! Vandaar dat de redactie ons na hevig hersenstormen deze week opzadelt met een duivels dilemma. De nieuwe STELLING luidt:

Nederland moet niet meer mee doen aan het songfestival.

Gelukkig hebben we een hele week.

(Naschrift: Uit troebele bron verneem ik dat men daarmee gokt op het vervluchtigen van de Ali-manie; in eerste instantie was gekozen voor Hirsi Ali zou meer punten gehaald hebben op het songfestival dan Treble)

3 reacties op “Meningitis”

  1. Marius (red. RaDa)

    Dat is met één vinkje te regelen bij web-log.nl, maar voorlopig laat ik alles nog maar even zoals het is. Ze zijn momenteel bezig hun kwart miljoen weblogs om te zetten naar een ander format. Als straks de opmaak ineens uit zijn voegen is getrokken, weten jullie hoe het komt. Het kan ook zijn dat het RaDa tijdelijk niet bereikbaar is.
    Webstress 🙁

  2. een week, we hebben een jaar. genoeg tijd om dit onderwerp nu eens lekker uit te diepen 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *