Ga naar de inhoud

Tune your run

Is er dan helemaal niemand meer die zich door het leven ploetert en daarbij genoeg heeft aan het geluid van zijn eigen tandenknarsen, handenwringen en nagelbijten?

De koers van NIKE is gelijk met 4% gestegen nadat het bedrijf de Nike + iPod Sport Kit presenteerde: in de loopschoen zit een sensor die communiceert met des atleets MP3-speler; de muziek wordt aanpast aan het pasritme en desgewenst word je ook gecoacht: You’ve completed 30 minutes, 27 seconds is het voorbeeld dat de Volkskrant vanochtend geeft.

En Electrolux brengt nu een meedenkende, pratende wasautomaat, de Washy Talky. De vocale begeleiding komt voorlopig uitsluitend van André van Duin. Het is natuurlijk een kwestie van tijd voordat er een keuzemenu bijzit met een heel scala aan stemmen.

Naar Freek de Jonge (te azijnig) en Hans Teeuwen (onappetijtelijk!) zal amper vraag zijn, vermoed ik. Van de cabaretiers zou mijn voorkeur (al naar gelang mijn stemming) uitgaan naar Brigitte Kaandorp (op flodderdagen) of de goed gesoigneerde Herman Finkers.

Verder zal Ratelband binnenkort ook wel een graantje mee willen pikken, of Pechtold, en ik kan me een Phil McCraw voorstellen met aparte instructies voor smetvreespatiënten (“120°C lijkt me wat heet voor wollen sokken”) en voor manische / gedeprimeerde wassers. Een reli-versie ligt ook in het verschiet, of SM – de mogelijkheden zijn…

OK, ik ben al stil!

1 reactie op “Tune your run”

  1. Mijn favoriet op dit gebied is de RoboMop.
    Een betaalbare stofzuigrobot waar katten dol op zijn.
    Ik vraag hem voor mijn verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *