Ga naar de inhoud

Spaceview

Je kunt tegenwoordig geen boerderij meer vertrouwen. Op de Spaarndamse hoeve Ruimzicht, die dinsdag in de fik stond, werd meer wiet geoogst dan hooi gebaald. Ruimzicht, ineens zie ik de analogie met Spacecake.

Paranoïde word je ervan. Niet van spacecake, maar van al die lammetjes die wolven blijken te zijn en van al die wolven die ook wolven blijken te zijn.

Maandag stoorde de TV ineens. Evenwijdige horizontale strepen dwars door het beeld. En dat vlak voor het WK.

De huisdichteres en ik keken elkaar veelbetekenend aan. Wij hadden geen woorden nodig. Een complottheorie was geboren in twee hoofden tegelijk: UPC en de plasma breedbeeldschermbranche hadden het op een akkoordje gegooid. Goed getimede storingen tijdens de oefenpotjes in geselecteerde huiskamers om de verkoop te boosten.

We vonden het bijna jammer dat ie het weer deed nadat ik wat aan de kabel had gevogeld.

2 reacties op “Spaceview”

  1. Beste Raarlemmers, even geduld met de layout s.v.p. Er gaat zeker nog geprutst worden, maar het ontbreekt me nu aan de tijd om er serieus werk van te maken. En of ik mijn archief ooit nog terugvind…?

  2. ja, die lay-out is 3 x nx jaspers. daar moet je eens aan vogelen man. vogelen, pah. vloeken, beuken, knuppelen met zo’n kijkkast, martelen die buis. hier had ik een smiley gedacht…………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *