Ga naar de inhoud

Dode lynx

Zo, hèhè … nu we 666 hebben doorstaan zonder 112 te bellen (met dank aan die duizenden mondiale marathonbidders!) kunnen we onze onverdunde aandacht gelukkig weer richten op het fijnste leed dat er is: klein leed uit eigen huiskamer.

Neem mijn archief. Dat verwijst na de Grote Web-log.nl Migratie uitsluitend nog naar de prilste stukjes, en dat ondanks de stoomcursus archivering voor Dummies die Colinda mij gaf.

Er zijn maanden, weken, dagen, momenten dat ik (bij gebrek aan zelfkritiek) mijn eigen favoriete auteur ben en dan is het toch mooi meegenomenals je je logs met één klik kunt sommeren. Ik blijf prutsen en hopen… Met de net toegevoegde zoekfunctie zouden oude stukjes overigens wel te vinden moeten zijn, al kreeg ik bedenkelijk genoeg geen resultaten bij ‘knasters’.

Er is helaas meer dat het RaDa afsnijdt van het recente verleden. De website van Grote Broer het HD heeft een facelift (dode link verwijderd!) ondergaan, een operatie waarbij belangrijke zenuwbanen zijn doorgesneden en vitale geheugencentra averij opliepen. Links naar hun oude archief (met soms lange berichten) werken ineens niet meer.

Er is gekozen voor meer snelheid en minder diepgang. Mijn reden om er af en toe toch te snuffelen, zijn de lezersreacties. Bijvoorbeeld: de wijkraad Zuiderpolder heeft zopas zijn medewerking aan het nieuwe stadion Oostpoort (dode link verwijderd!) opgezegd. Het maakte vijftig reacties (dode link verwijderd!) los, in soms smeuïg idioom:

Deze mensen lijden aan het Z.O.H.Z. syndroom kortweg Zeuren Om Het Zeiken syndroom. Ze zullen blijven rekken en zoeken om HFC Haarlem, ons als supporters, en Maeyveld dwars te zitten!

Niet alleen voor de sportliefhebber!

6 reacties op “Dode lynx”

  1. ik wil niet zeuren, maar toch even zeiken, want ik hou helemaal niet van sport, en ik heb het al zo moeilijk met het op handen zijnde WK. Dus.

  2. Colinda bezwoer me dat ze het zo simpel mogelijk had uitgelegd. Wat nu, maestro Marijas?

  3. Het was goed uitgelegd EN goed begrepen! De gewenste lynx verschenen in de rechterkolom en lachten mij aanklikkelijk toe, maar daarna kreeg ik alleen maar foutmeldingen. (server error: requested URL not found)
    Ik laat het even rusten, voordat ik van woede een knaster door het beeldscherm gooi…

  4. Die ‘server error; requested URL not found’ pagina ken ik goed. Dat is de pagina die ik zie wanneer ik vanaf mijn log naar jouw log wil. Sinds ‘de verhuizing’.Hmmm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *