Ga naar de inhoud

Spaceball

Ullrich noch Basso naar de Tour? Mijn hematokrietwaarde zaler niet door veranderen! Wij hebben hier in het Haarlemse wel wat anders aanons hoofd. Honkbalinternational Dirk van ‘t Klooster van Corendon Kinheim is eenjaar geschorst omdat er cannabissporen in zijn urine zaten.

Cannabis?

Ik stel me Dirk voor, die in de dugout stiekem van eentoetertje wiet heeft zitten genieten en nu in het verre veld – bij drie honken bezet- geconcentreerd het groeiende gras bestudeert. In de verte klinkt een drogeplok en hij bespeurt hoe een minuscuul balletje zich dapper op reis begeeft.

Het publiek joelt. Het balletje zwelt op. Het maakt onderwegeen babbeltje met een hele dikke duif en paraboolt dan verder, hé… precies zijn kant uit. Space! Dirk gaat evenzitten. Is dat nou nodig dat die werper zo blijft krijsen…??

3 reacties op “Spaceball”

  1. Dude, wha’ ‘appened? Ik zie dat de stiksels op de bal wel héél erg mooi gemaakt zijn, het lijkt wel of ze steeds groter worden, mooóooi, mán, wat m…[thud!]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *