Ga naar de inhoud

Nadafette nul

“Wat hebben ze gezegd? Zijn de liplezers er al uit?” hoorde ik een manvragen op het metroperron. Ik schoot in de lach en had er direct een beeld bij: eenwerkvloer met drukke konkelaars en samenklittende kwaadsprekers, wier lippen door verdektopgestelde collega’s uit het andere kamp worden bestudeerd.

Lipleesschandalen in plaats van afluisterschandalen… Directiesdie liplezers inhuren om te weten wie ze kunnen vertrouwen…  Dat wasvanochtend vroeg. Inmiddels weet iedereen natuurlijk dat het over Materazzi en ‘broervaneenhoer’Zidane ging.

Hier verder geen commentaar op dat ordinaire duo, maar van mij mag ‘Zijn de liplezers er al uit?’ een gevleugelde uitdrukking worden.

2 reacties op “Nadafette nul”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *