Ga naar de inhoud

Sponsored Links

Vandaag mijn eerste opblaaspop gekocht. Met dank aan Google. Vier meterhoog is Sarah en ik kwam met haar in aanraking toen ik een mailtje ontving methet onderwerp ‘Jan  50 ‘.

Jan is mijn broer, hij werd onlangs vijftig en iemandstuurde de foto’s van zijn verjaardag naar mijn Gmail-account. ‘Jan 50’ werd voorzien van devolgende gesponsorde koppelingen:

Levenskunst van Ouderen
Genieten, Vakantie, Emigreren en nog meer (alleen voor 49+)
www.levenskunstvanouderen.nl

Feest Abraham
In één keer alle Feestartikelen! Bestel Nu. Zo Geregeld.
www.1001feestjes.nl

50 jaar, Baby, Bruiloft?
Wij verhuren opblaasbare Abraham, Sarah, Baby, Ooievaar,Bruidspaar.
www.opblaasfiguur.nl

Behalve Sarah (‘zittend op een wasmachine deelt zij ondankshaar 50 jaar nog altijd de lakens uit !’) had ik bijna ook een eveneens 4 meter hoge baby metingebouwde blower aangeschaft. Maar eerst maar eens kijken wat Sarah doet voormijn reputatie als fuifnummer.

En natuurlijk moet ik Google AdSense verder uittesten, mettitels als afscheid Pop, zwarte kunst, dikke mik, automutilatie voor beginners, GroteBroer, bona fide huurmoordenaar, het gele gevaar, slappe hap, lauw loene en defenestratiein Beverwijk.

 

1 reactie op “Sponsored Links”

  1. Hoewel je mij op ‘originele wijze’ hebt verrast moet ik bij nader inzien toch zeggen dat ik het allemaal een beetje opgeblazen gedoe vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *