Ga naar de inhoud

Benzineplas

500.000 mxc2xb3 slurry hadden we gisteren gemorst in eendenkbeeldige Haarlemse straat van 25 kilometer lengte. Laten we nu (om morsen tevoorkomen) die straat vervangen door een kanaal, van eveneens 10 meter breed. We halendie vieze troep er uit (handige dingen toch, die denkbeeldige kanalen en straten,het is zóó gepiept!) en vullen dat kanaal met 750.000 liter schonebenzine.

Klaar is Kees! De benzine staat nu 3 meter hoog, dus graageven voorzichtig met de aanstekers en peukjes, en duimen dat er geen vliegtuigencrashen.

De Verzamelde Kritische Raarlemmers (nooit met vakantie,immer paraat om zout in wonden te strooien en een nietsvermoedende weblogger inde rug aan te vallen):

“Schiet nou maar op! Wij popelen! Gaat dit toevallig overHaarlemmerliede, dat pal naast zijn achtertuin, het idyllische Spaarnwoude, eenbenzineterminal van 35 hectare krijgt, met de complimenten van de gemeenteAmsterdam? Op grondgebied dat tot 1997 nog bij datzelfde Haarlemmerliedehoorde, maar door middel van een omstreden grenscorrectie werd geannexeerd?

Wijhebben die brief van de brave burgemeester Van Hoogdalem-Arkema in de GroteBroer vandaag immers óók gelezen… Hou eens op met die demagogie van je, denk je nouecht dat ze die benzine in een open kanaal opslaan??? Daar zijn toch 24-karaats tanks voortegenwoordig? Waarvoor denk je nou dat wij hier inloggen?”

Uuhh… voor het aangekondigde doorwrochte artikel over de Smedestraat?

De VKR, vertoornd: “Wat is de tussenstand bij het NK luchtgitaarspelen?”

Uuhhh… Ik ben zo terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *