Ga naar de inhoud

Toys for the boys

Sex sells, dus als m/v van de wereld knipper je niet met je ogen wanneer ze je vanuit etalages met royale porties vlees cum siliconen om de oren slaan teneinde de omzet van witgoed, bruingoed en ondergoed te stimuleren.

Deze behaloze deerne trof ik aan op een poster in de Koningstraat, waar ze ons warm staat te maken voor de opening van een nieuwe zaak, op de plek waar tot voor kort The Bedroom zat.

De Verzamelde Kritische Raarlemmers:”Niks mis mee, als je het ons vraagt.”

Nee, alleen wat mij verbaasde… het betreft hier zo’n winkel waar je met je jarige zoon heen gaat om een elektrisch treintje uit te zoeken, of race-auto’s met afstandsbediening. Voor de kleintjes verkopen ze er ook blokkendozen en jojo’s. En Twister, Lego, hobbelpaarden, knuffels, bouwdozen, Pim Pam Pet, bellenblazers en My First Pony…

 

3 reacties op “Toys for the boys”

  1. Ik fiets dagelijks langs deze dame en haar tweelingzussen achter de andere ramen…

    Zat me ook al te bedenken hoe ik hier met goed fatsoen met m’n 8-jarige zoon (of nog jongere dochters) naar binnen zou gaan. Niet dus.

    Alle andere speelgoedwinkels in Haarlem mogen dan misschen kleiner zijn dan deze MEGA winkel maar liever klem in de intertoys dan klem tussen dit ‘speelgoed’ (excuses voor de manier van uitdrukken). De exploitant mikt duidelijk op vaders met een borstencomplex en niet op de kinderen. Het Begijnehof e.o. was misschien een betere locatie geweest.

    Research wijst overigens uit dat de bewuste dame afkomstig is uit promotie materiaal van Tamiya Plastic Models… Niets is meer wat het lijkt (als u begrijpt wat ik bedoel). 😉

  2. Ligt het aan mij en het feit dat ik zo’n verdorven babyboomer ben? Ik kan hier namelijk niks kwaads in zien en ik vind het wel slim van Bezuur. Hiermee lokt hij zowel de vaders (althans het soort dat van model-raceautootjes houdt) ls de kleintjes, die nog (recente)zoete herinneringen aan de moederborst hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *