Ga naar de inhoud

Businessplan

Had ik niet beter het grote geld kunnen pakken? Als ik zie met wat voor dorre businessplannen de aanstormende lokale ondernemers door weten te dringen tot de finale van Haarlemse Start

De ongelukkige Arnout Heemskerk moest over de derde voorronde schrijven in Grote Broer het HD. Daar gaan we: de geldprijs van € 500 gaat naar twee 20-jarigen van Hogeschool InHolland voor hun (iedereen de gordels vast?!) Digitale Taartenwinkel . Een troostprijs was er voor Cadeau.nl . En de oprechte deelneming van alle aanwezigen ging uit naar de helaas buiten de prijzen gevallen bedenksters van een tijdschrift voor ‘de hoog opgeleide vrouw die ook nog tijd vindt om te trouwen’.

Bij deze stel ik híer mijn nog steeds niet gepatenteerde idee van de NATIONALE BONBONBON (voor € 25 of 50 chocolaterie) ter beschikking!!!

Gratis voor iedere startende Haarlemse zakenman (m/v) of zakenknul (m/v)die volgend jaar wil scoren in de Categorie Truttigheid en Zouteloosheid.

Zelf presenteer ik tegen die tijd hopelijk iets veel sprankelenders en spetterenders. In Praag was ik bij de Krizikova Fontana. Fraai belichte fonteinen spuiten daar op de maat van Dvorak, Smetana of (als je pech hebt) Abba. Het publiek zit in een knus stadionnetje en geniet intens van de waterchoreografieën. Leuk, zeker, maar een beetje gezapig… Niks voor ons land.

RaDa’s FONTEINENDISCO lijkt mij daarentegen wél een revolutie in het Nederlandse uitgaanscircuit – vergeet de schuimparty’s! Visualiseer het even, beste Raarlemmers: tientallen metershoge, veelkleurige fonteinen, dansend en klaterend op techno of trance, en daaronder (dartelend, druipend, uitzinnig gekieteld door de onvermoeibare, speelse, onvoorspelbare waterstralen) duizenden feestvierders!!!

Wie investeert samen met mij € 9.000.000 en schrijft een businessplan van twintig A4-tjes?

3 reacties op “Businessplan”

  1. Aangepast PAVOHOVAHA-prg.? :
    Er is in onze optiek maar één plaats voor Gods water en dat is in de Rada’s Fonteinendisco.

  2. @Wil Ja, de Pavohoetc…. Die moet zich nodig eens gaan voorbereiden op de aanstaande Kamerverkiezingen van 2010.

  3. 2010? Marius, waar is je “spirit” ? Op deze manier zakt je fontein in tot zo’n miezerig drinkstraaltje. Heb je soms nog steeds last van die bacillen ? Kop op, doe mee aan de a.s. Fortuynendisco !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *