Ga naar de inhoud

Voetrijders

De tomtoms worden tureluurs van de vele wegwerkzaamheden hier ter stede.

“Bij de kruising … gaat u … rechts … uh … nee, rechtdo … gaat u … ??? … op de zebra gaat u 140 meter achteruit. Na 30 meter … slaat u … ??? …. re… rinksaf … pardon, even het trottoir op. Bij de krotonde … neemt u de eerste afslag … die u kunt vinden.

Na de zandvlakte … oh … Graaf eerst uw voorband uit … en zoek verder … uw eigen route door Haarlem. In de verte ziet u de binnenstad. Uw tomtom geeft er … over twintig meter … de brui aan. Volg verder eventuele aanwijzingen op de borden. Toi toi!”

En zelfs die kunnen je op het verkeerde been / een thuis gelaten wiel zetten.

Met dank aan Joost voor de foto (genomen bij de Verspronckbrug).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *