Ga naar de inhoud

Brunox Campagneredder

Op maandag 20 november sluit de PvdA-karavaan hier ter stede de verkiezingscampagne af in de Lichtfabriek. Thema van de geplande bijeenkomst: Goede Zorg voor Iedereen.

Maar oeioeioei, wie zorgt er voor Wouter, die ineens de weg van de ooit onaantastbare Teflon Tony dreigt te gaan? Haalt Bos Haarlem überhaupt, vragen in- en outsiders zich af (handenwringend dan wel handenwrijvend).

En zo ja, in welke deplorabele toestand treffen wij hem hier aan? Afgebrand, afgebladderd, gebutst en zonder glans, naar het zich laat aanzien?

Uit troebele bron verneemt het RaDa echter dat de lokale PvdA-afdeling, in tegenstelling tot 99% van de sociaaldemocraten elders, NIET in paniek is. Ik herhaal: ER IS HIER IN HAARLEM GEEN SPOOR VAN PANIEK!!!

En dat zit zo. Volgens het draaiboek wordt Bos onmiddellijk na aankomst door Stan Katee & co meegetroond naar het Staten Bolwerk voor een speciale behandeling, die zijn vastgelopen campagne in no time weer vlot zal trekken.

 

Brunox Turbo-spray schmiert, löst, schützt, reinigt! Smeermiddel, kruipolie, corrosiebescherming, roestoplosser en contactspray in een! Alles wat een politicus zich dromen kan!

In Haarlem begint de victorie!

 

.

6 reacties op “Brunox Campagneredder”

  1. Who needs Wouter Bos als je Marianne Thieme hebt? Nou ja hebt…zag haar gisteravond bij Witteman…wat een vrouw! Voor het eerst van mijn lange leven stem ik eens geen PvdA: ik stem Marianne Thieme van eh.. ja waarvan ook weer?

  2. Ze zal het al weten want ze is een trouwe RaDa lezer. Maar ik heb het echt te pakken want Marianne Thieme sprak voor mij het toverwoord gisteren: BESCHAVING. Beschaving vxc3xb2xc3xb2r economie en geld! Kom daar maar eens om tegenwoordig: idealisme. Onvindbaar! Dus voor mij de Dierenpartij dit jaar. En over 4 jaar? Marianne Thieme voor President! Voor haar laat ik mijn verklaard royalisme varen,eh zinken. Eindelijk eens iemand met ballen!

  3. daar ging een mooie reactie voor cees door het putje. ik wou hem zeggen dat marianne thieme van die mooie ogen heeft en dat ik zoiets nooit over een man zou zeggen, volgens het feministies matriarchaat dan en dat dat dan weer zou komen doordat vrouwen nooit iets vriendelijks over wouter bos zeggen, of over wiens ogen dan ook. en dat ik vind dat ik dat niet hoef te doen als man zijnde, dus. dat ik voorts niks met dieren had en ook niet met thieme, maar wel met beschaving en dat ik dus hoopte dat cees dus bedoelde met ‘ballen’ : oogballen…
    en toen vroeg ik een voorbeeld en daar ging mijn stukje door het putje. jammer hoor. dus nu maar direct ‘plaatsen’

  4. Hoe kan ik zo neutraal mogelijk zeggen dat ik juist over mannenogen zinnige dingen heb te melden? (Maar niet over die van Wouter Bos. En ook niet over die van Martin Gaus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *