Ga naar de inhoud

Nuongein

Die schatten van NUON toch! Vanochtend las ik in Grote Broer het Haarlems Dagblad dat ze bij hun klanten volgend jaar misschien de kosten van spouwmuurisolatie en dubbel glas gaan ‘voorfinancieren’.

‘Nuon is duidelijk op zoek naar contact met de klant’, meldt het HD – en (alle cynici terug in hun hok! Stelletje blinde ***** honden* dat jullie zijn!) heus niet alleen om ‘m af te sluiten of uit te persen. Behaaglijke warmte wensen ze ons toe, lage maandbetalingen en vrolijkheid en luim.

Ja, vrolijkheid en luim! Ik vraag jullie, doet Oxxio daar aan? Dat dorre Essent, of die droogkloten van Intergas? Met Nuon kan je lachen en ik beschik over harde bewijzen. Dit zat zondag in mijn mailbox:

Een goede vriend of vriendin op ludieke manier verrassen? Verstuur ze dan een nieuwsbericht van NU.nl. Een nieuwsbericht waarin ze zelf een rol spelen… uit de toekomst! Het werkt heel eenvoudig. Je vult de naam in van een bekende en deze wordt vakkundig verweven in een opvallend nieuwsbericht uit de toekomst.

Je kunt het voor de zekerheid eerst uitproberen op jezelf. Als je bijvoorbeeld Marius Jaspers heet (ik noem maar een malle naam) levert dat dit op: Zondagskind wint Ultra Jackpot van 80 miljoen gulden!

Veel plezier alvast en als we morgen allemaal bijgekomen zijn, zien we elkaar hier weer.

 

* Infectieziekte weggelaten in verband met dit weekend bij Ajax Sparta gebleken gevoeligheden onder moraalridders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *