Ga naar de inhoud

Dubbelportret

Twee keer Lennaert Nijgh aan de waterkant. Een foto van de twee foto’s in het atelier van Jolanda Prinsen, door mij gemaakt na de laatste gang van de door Jolanda bereide maaltijd ter gelegenheid van de Kunstlijn 2006. Hij stond al een tijdje op de nominatie om in het RaDa te worden geplaatst, maar vandaag, 28 november, Nijghs sterfdag, komt het er dan eindelijk van.

 

3 reacties op “Dubbelportret”

  1. “Vrouwenhuis-Cees” noemde hij mij naar mijn korte, maar heftige feministische periode, zo’n 30 jaar geleden. Trots was ik daar natuurlijk op. Hij gaf veel mensen een bijnaam, zo heette Rob de Wolf ‘Bor’. Fijn dat je aan Lennaert aandacht besteed!

  2. 28 November is niet Lennaerts geboortedag maar zijn sterfdag. Dat weet ik omdat ik precies op die dag 40 werd… Voor de zekerheid even in Wikipedia gekeken of hij niet toevallig ook geboren is op de 28e maar dat is niet zo. Dat wou ik even melden.

  3. @ Peter : Mijn hemel, ik heb een slordig weekje… ‘
    Geboortedag’ wordt veranderd in ‘sterfdag’, met dank voor de correctie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *