Ga naar de inhoud

Voor een betere wereld

‘Hé Kanjer!’ staat er op het speldje bij het K**tlot dat ik kreeg toegestuurd.

 Een K**tlot van de Postcodeloterij: ‘Speel mee voor een betere wereld’

En een betere wereld, zeg nou zelf, wie kan daar tegen zijn?

Daarom klimt deze Kanjer vandaag op een héél klein barricadetje. Onlangs schreef ik hier over het Eenakterfestival in het Voormalig Gerechtsgebouw, nu omgebouwd tot een fijn theatertje. Een godsgeschenk voor het Haarlemse amateurtoneel, zo’n locatie, en een interessant verkoopobject voor onze gemeente Haarlem.

Het hele verhaal kunnen jullie op hun site lezen, maar het komt hier op neer: het voortbestaan van het Gerechtsgebouw wordt bedreigd. Aanstaande zondag zijn er daarom de hele dag gratis voorstellingen en optredens ter ondersteuning van de protestactie. En het minste dat jullie kunnen doen is even die petitie ondertekenen.

Voor een betere Haarlemse toneelwereld. Kom op, RaDa-kanjers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *