Ga naar de inhoud

Open Broer

Zaterdag 6 januari houdt Grote Broer het Haarlems Dagblad open huis in het nieuwe onderkomen aan het Stationsplein. Op het programma staan tal van activiteiten voor belangstellende abonnees en niet-abonnees.

14.00: bezichtiging van de HD-rijwielstalling, met onder andere de dienstfietsen van Richard Stekelenburg en Arnout Heemskerk.

15.00 uur: ‘Mobiel telefoneren en net werken’, workshop door John Oomkes.

15.00 – 17.00 uur: ‘Klagen en soebatten als levensvervulling’, stoomcursus o.l.v. Ombudsvrouw Janette (sic) Luichies.

15.30 uur- 8 januari 11.15 uur: ‘SPOREN’. Beknopte samenvatting van het voorafgaande, voor iedereen die de eerste 55 afleveringen van Wim Wegmans bielsen-epos heeft gemist.

15.45 uur: Pseudoniemen-pim-pam-pet met recensent Paul Lips.

16.00 uur: DEMONSTRATIE. De stadsredactie laat zien hoe afgetrainde verslaggevers halsoverkop uitrukken zodra ergens in de stad de vlam in de pan slaat, bijvoorbeeld in een bijkeuken in de Vogelenbuurt.

16.03 – 16.05 uur: Cees van Hoore haalt enkele malen krachtig zijn neus op voor het Haarlemse literaire leven.

17.00 uur: ‘Chronische Nostalgie – hoe ga je ermee om?’ Speciale voordracht door Ko van Leeuwen voor de Patiëntenvereniging Haerlem.

N.B. De eerste bezoeker die vier of meer HD-medewerkers groepeert die samen precies 350 jaar oud zijn, wint een etentje met Renée de Borst bij Stempels. Tot zaterdag! 

Erratum

5 reacties op “Open Broer”

  1. Marius (red. RaDa)

    @Willemien: Ik misschien ook wel. Je kunt me herkennen aan de zwarte cape + masker, het kogelvrije vest en de drie bodyguards in mijn knoopsgat.

  2. Nadat de bulk van de massa zich had laten afvoeren via de fietsenstalling bleef een overzichtelijk zooitje ongeregeld bij de grote broer over.

    Laat ik maar met de deur in huis vallen, grijs…grijs…grijs, en dan doel ik niet op het interieur of meubilair. De gemiddelde treincoupe op een vrije reisdag is hierbij vergeleken een kinderpartijtje.

    Ik zie mogelijkheden, néé ik zeg gróótse mogelijkheden. Marius voorwaarts…. Mars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *