Onbeperkt haiku’s lezen

Smachtende haiku’s

Houden massabijeenkomst

Grote Broer, turf door!

 

(Al meer dan 600 inzendingen – maximaal vijf p.p. – in de HDC Media haiku-wedstrijd ter gelegenheid van Gedichtendag 2007 en nog tien dagen te gaan tot de inzendtermijn sluit… Volgende keer toch maar rondelen of ollekebollekes, en dan uitsluitend voor trouwe abonnees, op vertoon van de voordeelpas?)

 

.

4 gedachten over “Onbeperkt haiku’s lezen

 • 15/01/2007 om 23:28
  Permalink

  Haiku’s, rondelen en ollekebollekes…er gaat een wereld voor mij open! Waarvoor mijn dank.

 • 15/01/2007 om 23:36
  Permalink

  @Cees: Let dan ook eens een beetje op bij Woorden in de Waag!

 • 16/01/2007 om 08:44
  Permalink

  @Marius: Doe ik heus wel hoor…alleen daar kan ik niet googelen wat ‘het’ betekent want ik dacht jou natuurlijk op een taalfout te betrappen (rondelen????) maar het bleek, na gedegen onderzoek, weldegelijk betekenis te hebben. En van het woord ‘Ollekebollekes’ dacht ik dat het een leuk grapje was (jou kennende) maar zelfs dat bleek een heuze verzenvorm te zijn. ‘Woorden in de Waagschaal’ is het beste poëziepodium in Haarlem ja, maar er zijn daar ook wel afleidingen hoor! a.s. Donderdag weer als ik het wel heb. Zal beter opletten.

 • 22/01/2007 om 18:34
  Permalink

  Inmiddels staat de teller op 1700… Arme jury!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *