Ga naar de inhoud

Geen gnagna

Ja, het gegnagna zal wel weer boven de zuidwesterstorm uit te horen zijn nu de provincie Noord-Holland overweegt de futuristische haltes van de Zuidtangent te vervangen door een degelijker en onderhoudsvriendelijker ontwerp – een en ander omdat het 400.000 euro zou kosten om de huidige constructie aan te passen.

Verwacht echter niet, gretige gniffelaars en gnuivers, dat het RaDa jullie gelederen versterkt en zich ook verkneukelt over deze nederlaag van onze Gereputeerde Gedeputeerden, die ooit o zo vurig hoopten dat de glorie van de Zuidtangent hun eigen sterren feller zou doen stralen en nu dan tot bezinning worden gedwongen door de oplopende kosten.

Want waar hebben we het over?

Zo zag Gedeputeerde Cornelis Mooij het in zijn visioenen (zij het zonder die borgband) en zo zag ik het onlangs in Vijfhuizen. Schitterend, toch?

En dan wil die lafaard nu eieren voor zijn geld kiezen? Om een gedeelte van die vier ton te besparen? Het RaDa is tegen! Wat is vier ton, voor deze big spenders? Ton , Cornelis… Wat kostte de campagne www.weetjijveel.nl (†link) ook weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *