Ga naar de inhoud

Zonder boeken

“Goede middag, mevrouw. Ik heb voor vannacht al onderdak, ik kom voor iets anders. Zou ik even vanuit de lobby omhoog mogen kijken?”

Want om nou te wachten tot ik daar als Haarlemmer ooit neerstrijk in een van de luxe junior suites… En benieuwd naar het fameuze glas-in-lood dak van Gerti Bierenbroodspotwas ik wél.

Misschien moet ik nog een keer terug naar het Grand Hotel Frans Hals, want ik had mijn verrekijker niet bij me (zo’n dakkoepel zit hoog bovenin, daar had ik niet bij stilgestaan!) en de aanwezige zakenlui bekeken mijn gedrentel vanuit hun fauteuils enigszins argwanend.

Eerste indruk van het kunstwerk: hemels!(Vier sterren)

 

.

2 reacties op “Zonder boeken”

  1. Doe je netjes Marius. Ik fietste eens binnen, parkeerde hem op de standaart en ging de lobby bekijken. Werd niet gewaardeerd! Maar wel mooi ja, die ramen. Je hebt mensen die gebouwen inpakken, of er tegenaan klimmen. Ik heb dat met fietsen; ik fiets gebouwen binnen, heb er in Haarlem toch al minsten 3 gehad; Lezer, de Waag en hotel Frans Hals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *