Ga naar de inhoud

Weerervaring

“Heer, geef ons één maand zonder weerrecords!”prevelde ik vanochtend, terwijl ik de gordijnen openschoof. (Of zou dat voor de media óók weer als record tellen, een februari zonder weerrecords?)

Een uur later wilde ik mijn schietgebedje alweer annuleren. Toen las ik in het grote interview met Jan Visser, weerman van Grote Broer het HD, dat wij Noord-Hollanders meer met het weer hebben dan de rest van Nederland:'”Dat is echt waar. In Brabant en Gelderland praten ze veel minder over het weer dan in Noord-Holland. Ze hebben elders minder weerkennis en -ervaring.”‘

Ik smolt meteen (een record?).

Jan Visser. Ik ga hem ‘m een verlaat nieuwjaarskaartje sturen: ‘Het RaDa wenst je voor 2007 héél veel nieuwe weerervaring!’

 

.

1 reactie op “Weerervaring”

  1. Voel helemaal met je mee! Regelmatig vertoef ik rond de geboorteplaats van Jan Visser, een bedreigt gebied! Men wil het dempen (economische ontwikkeling)danwel boven/onderwindse eilanden (in het kader van de Hollandse Gemeenten)voor anker laten gaan. Ik ben overal tegen dus ook hier tegen. Wens hem alsjeblieft nieuwe weerservaring, nl. GEEN RECORDS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *