Ga naar de inhoud

Comeback kids

Alex!* Ton!**

Notenapparaat

* zwaargewicht van PSV, die eerst in eigen doel schoot

** zwaargewicht van de VVD

(“Vier weken geleden nog vierde partij van NH, nu met 13 zetels de grootste”, zoals de Gereputeerdste Gedeputeerde vanavond stelde op RTV-NH)

.

1 reactie op “Comeback kids”

  1. Met niet meer te verhullen schaamte liep ik langs de borden van ‘mijn’ partij. Er was niet alleen slecht gejat, (JUIST NU Grrr..) maar ook de foto’s van resp. de 1e man en 2e vrouw waren zo klein, en zo slecht geplaatst, dat ik de maker van het affiche verdenk van dubbelspel.

    Teleurgesteld over zoveel gemiste kansen liep ik over de brug juist toen viel mijn oog op een affiche “de motor van Noord-Holland – Dré Kraak”. Overduidelijk een keurslager die in de 2e hands autohandel was beland, ik keek nog eens. Op de achtergrond de letters VVD, ik werd vrolijk, niet lang – ze zijn – ……de grootste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *