Ga naar de inhoud

Verslag op verzoek?

Je sleurt op eerste Paasdag samen met tientallen vriendjes een langsfietsende vrouw van haar fiets op het Verwulft en rooft haar tasje. Daarna pak je samen de bus terug naar Amsterdam, alleen wordt die bus onderschept door de Haarlemse politie en je hele vriendenploeg moet mee naar het bureau voor verhoor. Dan verwacht je daar toch zeker iets van terug te lezen?

Goed balen als je dan op dinsdag ergens een Haarlems Dagblad hosselt en er staat helemaal NIETS in voor je plakboek. Alleen op het Internet staat een berichtje, bij www.webregio.nl in het regionale nieuws Zuid-Kennemerland van 10 april.**

Ah… Bij de politieberichten sta je gelukkig ook! Gek dat zo’n krant die niet even doorleest.

HAARLEM, 8 april 2007 – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een beroving van een fiets van een Haarlemse vrouw. De vrouw werd in de avond van 8 april beroofd door een tiental jongemannen in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar, allen Amsterdammers. Zes van deze Amsterdammers werden aangetroffen op het Verwulft
in een bus, waar ze vervolgens wederom een vrouw hadden lastig gevallen en de inhoud van haar tas hadden gestolen. Alle Amsterdammers zijn aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek. De politie onderzoekt wie nog meer bij deze diefstallen betrokken zijn geweest.

**Die Webregio-site werkt slecht met Firefox en Opera, vandaar geen echte link. Op Webregio is sprake van een overval door ‘tientallen jongens’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *