Ga naar de inhoud

Exoten

Een knus, gezegend-is-hij-die-aan-de-boorden-van-het-Spaarne-woont sfeertje probeer ik hier dagelijks te bouwen, ons kent ons, ons scant ons, alsof iedere Raarlemmer ‘s avonds vanuit zijn dakkapel goedkeurend toehoort hoe de Damiaatjes met vereende krachten het gemoed van P.M. Delèfre verwoesten.

De statistieken van maart (even klikken op het ikoontje in de rechterkolom) wijzen evenwel uit dat het RaDa in die maand 2,5% Belgen lokte – zijn dat antropologen met specialisatie Zuid Kennemerland of Haarlemse emigranten met heimwee?

In het staartje van de lijst vinden we de dwaalgasten – onschuldige slachtoffers van vertoetsingen en zinsbeGooglingen – en dat levert een vrolijk allegaartje op:

30.Servie Montenegro 31.Japan 32.Litouwen 33.Libië 34.Quatar 35.Rusland 36.Saudi Arabië 37.Singapore 38.Slovenië 39.Noorwegen – allemaal met één bezoek.

Of zou het gewoon één hondstrouwe fan zijn geweest, die het RaDa echt niet kon missen op zijn wereldreis?

.

5 reacties op “Exoten”

  1. Gek word ik daarvan! Dat iedereen maar aanneemt dat ik alles zo maar snap.
    Welk ikoontje in welke rechter kolom? Ik zie wel een ventje maar die geeft geen gegevens prijs maar vraagt iets….mijn naam enzo. Ik zoek een statistiek en wil helemaal niets invullen. … .. Of heb ik teveel gedronken= Vraagteken is ineens een xc2xb4is/tekenxc2xb4 nou ja…….
    En PM kan mij niet vaak genoeg verwoest worden, als de Damiaatjes maar blijven damiaten! Welterusten!

  2. @Cees: Negeer dat ventje! Klik op het OneStat.com-balkje daarboven. Dan kun je (als je snel bent) bijvoorbeeld zien dat het Finse ministerie van Defensie vanochtend het RaDa las. Dat doen die Finnen standaard als P.M. Delxc3xa8fre in een stukje voorkomt. Vraag me niet waarom.

  3. ik vind, ja, ik vind weer eens wat, geks is dat, ik vind dat delefre, met zijn slechtgeplakte paarse behangetje, en zijn bluesszzzzzz, eigenlijk vind ik dat je zo’n man, of vrouw, tsja, uit haarlem moet verbannen, of dat je hem, beter nog, als een soort anti-quasimodo, moet opsluiten in de notre dame.
    @marius: die belgen zijn jasperskenners, jasperswatchers, jaspersmoderatoren die in de jaspersmonitoringbusiness zitten. in al die andere landen zit een stalker die steeds op een ander adres naar RaDa Gaat. ze is vrij dik en doet alles op een oude, een zeer oude, solex; dus wel een beetje respect graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *