Ga naar de inhoud

Kadootjes

Met welke nieuwe woorden ben je blij en welke had je liever nooit gehoord?

Vanavond bij de Ampzing Broodkast trad de groep Stanza op, sympathieke muzikale Gentenaren en zij zongen een liedje over het fenomeen ‘weeskous’.

kijk, zo’n woord vind ik nou een fijn kadootje. Vergeefs graaien in de wasmachinetrommel zal nooit meer hetzelfde zijn.

Over kadootjes gesproken, de tweede verjaardag van het RaDa ging niet onopgemerkt voorbij in het Candlekaarsentheater. Deze schoonheid kreeg ik aangeboden door de presentatoren!

 

(Foto Cees Prinsen, die te vroeg weg was om er een stukje van mee te kunnen snoepen; de column die ik las was een aangepaste versie van het PAHOVetc. stukje ‘Wandeltempo’.)

2 reacties op “Kadootjes”

  1. Wandeltempo, daar kwam ik voor. (en natuurlijk voor Sonja die de Haarlemse Dichtlijn 2007, voor amateur- én goeie dichters, mocht promoten) De column voorgelezen door de erevoorzitter van het PAVOHOVAHA zelf. Kijk, dat zijn teksten, daar heb je wat aan. Nu moet ik (soms) al schateren als ik zijn teksten gewoon lees maar voorgedragen zijn ze toch een dijk beter en dat is dan weer bevorderlijk voor het trainen van de lachspieren. Stanza vond ik een beetje dun bovendien dreigde het gezellig te gaan worden (taart enzo) dus ik dacht: ‘ik moest maar eens gaan’. De foto hieronder heb ik niet gemaakt (redacteur jokt een beetje) want op de mijne stond hijzelf ook afgebeeld: en wel apetrots!

  2. @Cees: ere wie ere toekomt: die foto had ik inderdaad zelf genomen. De apetrotsfoto’s waren een beetje wazig en kaarsig. Hoe dan ook dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *