FEBO-reigers

Morgen (donderdag, 22.45-23.45 uur) zendt Nederland2 de documentaire Schoffies van Marc van Fught op TV uit. Over Amsterdamse FEBO-reigers, een onderwerp dat mijn warme belangstelling heeft. Ik schreef er zelfs al eens over in Vreemde Vogels, alleen noemde ík ze daar ‘hangreigers’.

Geschikt voor wie heel vroeg terug is van Woorden in de Waag.

. 

.

3 gedachten over “FEBO-reigers

  • 18/05/2007 om 00:06
    Permalink

    @Warme Woorden: los van die ene grappige foto, wat een geweldig foto-archief is dat! Nieuw voor mij. Daar hoop ik binnenkort op terug te komen.

  • 18/05/2007 om 10:31
    Permalink

    Wat een teringlijers die beesten! In hun volledig gespeend zijn van gratie zijn het net door de wind meegevoerde, gebruikte poetsdoeken. Geef mij maar de mus terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *