Ga naar de inhoud

Profetische zeep?

Imiteert het leven de kunst? En zo ja, ook op lokaal niveau?

‘Diezelfde nacht laat PvdA-wethouder Aart Diegeval, bijgenaamd de Rode Woudreus, wiens positie tot dan toe onaantastbaar leek, zijn verborgen agenda slingeren.’

Het applaus voor ‘Hete Zeep‘ is amper weggestorven, of Grote Broer het HD meldt dat Maarten Divendal diep is gevallen… nou nee, zo is het ook weer niet – de kadaverzoekende vale gieren zweven nog niet boven Haarlem, maar toch… Groen Links is op oorlogspad.

______________________________________________________________

Iets anders, vorige week heb ik (buiten mijn schuld) de verkeerde steen in de groep gegooid. De Stichting Geveltekens is vooral benieuwd of iemand iets weet van deze exemplaren (60x100cm). Ze waren lange tijd eigendom van het Frans Hals Museum:

 

 

Op verzoek kan ik grotere foto’s opsturen

1 reactie op “Profetische zeep?”

  1. De gieren zijn inmiddels gesignaleerd boven de Grote Markt. Zij cirkelen boven het Grote Huis op zoek naar de lijken in de kast. De handen worden ingesmeerd met hete zeep en vooralsnog gewassen in onschuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *