Ga naar de inhoud

Substituut

Vanavond herstel ik van de jaarlijkse schaakfietstocht van mijn club HWP Haarlem. Virtuoze stuurkunst in de afdalingen, mentale weerbaarheid, een uiterst scherp schaaktechnisch inzicht, een op en top gemotiveerde lever en twee pronte kuiten… ik beschik erover, maar desondanks is het beste er bij mij nu af ben ik nu kapot.

Vandaar dat ik jullie doorverwijs naar een weblog van een stadgenoot, in het bijzonder naar een stukje over het Reinaldahuis, naar aanleiding van de Trouw-verkiezing van het mooiste gebouw van Nederland.

En wie daar op de site op het fotootje van de Grote Kerk klikt, komt bij een verzameling van al Franz’ Haarlemse stukjes. Dat moet genoeg zijn om deze snipperdag van de RaDa-redactie door te komen. Veel plezier!

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *